skip to Main Content

Magie cu 3 camere in Afi City

Problema prima e configuraţia apartamentului: nu e nimic ilegal la apartamentele comandate (pardon, semi-decomandate, ca ăsta), dar sunt ca politicienii corupţi – speri să obţii de la ei ceva şi obţii invers. Aici ca să ajungi la zona de noapte traversezi aiurea camera de zi.

Care, a propos de a doua problemă, dă pe dinafară de spaţioasă ce e: pe plan zice sincer că rămâi cu 14,30 metri ai tăi pentru fotoliu şi TV şi aia e. Zona de masă e chestia aia înghesuită pe care o freci cu cotul când intri în casă, iar ca să ajungi în bucătărie treci tot prin mica cameră de zi.

Nu prea înţeleg ce e cu zona aia tehnică din faţa balconului: văd din imagine că acolo ai cum să ieşi, e ca un fel de balcon cu aer condiţionat şi kalashnikov, nu?

Zona de noapte e ok, cu excepţia faptului că îl încurajează pe adolescentul în plină înflorire să nu se spele: în baia la care el are acces săracul nu e un duş. Loc de duş da, cadă de duş nu (pe principiul “ai apă, dar n-ai suflet” din povestea cu Țepeş). Poate că vor să pună acolo o maşină de spălat, că n-ar strica deloc.

E spre N, zic bine?

 

Publicat pe CSPR în data de 11.05.2018

Arh. Radu Negoiţă

This Post Has 0 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back To Top