skip to Main Content

Elite Residence Magurele, 3 camere, unitatea 7/8

@V S: 
 
http://www.elite-residence-magurele.ro/
 
Probleme de prioritati: normal ca e fain sa ne alintam toti cu apartamente cu birou ca-n blocul Malaxa, dar sa nu uitam ca pana sa fim fapturi sofisticate adecvate vietii de biznis mancam si cacam… In conditiile in care asta n-are loc de o saracie de masa acolo cu 2 scaune, lui ii trebe tichie de margaritar, birou de boss… Halal!
Mai e ceva simpatic: scrie pe site in dreptul pozei ca suprafata utila (aia totala, nu alta) are 54,50, iar alalta mai fraiera (locuibila) are 41,95 – in traducere, noi bagam in suprafata locuibila tot ce nu e baie, aferim boierule, marfa apartament, chilipir pe capu` tau!… Nu stiu suprafetele celelalte, ca era misto de vazut balconul pe unde l-au pus, ca si ala e locuibil daca te certi cu doamna si te inchide pe dinafara in vreo noapte de iarna.
Ce se poate face: se poate face o bucataria decenta in marele birou (tras gaz si apa prin perete). Acolo pare ca ti-ar incapea o masa mica de tot lipita de un perete. In mod clar vei putea tine acolo frigiderul, ca n-are ce cauta in vestibul, carnatii si berea nu face parte din aceeasi specie cu fularele si pantofii.
Aparut pe „Case strambe pe radar” in data de 23.08.2016

This Post Has 0 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back To Top