Skip to content

Comparatie: apartamente cu 2 camere

@ A M:

Ap 22, The Park Residence:

NUINCA 2 camere The Park - 14964121_1266229096731236_1879557208_o

 

Mpǎi exemplarul de faţǎ e departe de a fi decomandat. Cǎ dacǎ ai chef sǎ spargi seminţe liniştit ȋn miezul casei nu poţi, e cam trafic:

– trece vecinul care zice cǎ i-a cǎzut ȋn balconul tǎu prosopul. Ǎsta poate intra ca popa, de Boboteazǎ, dǎ uşa jos şi te pomeneşti cu el peste tot, cǎ nu e vestibul la casa asta

– trece şi nevasta ȋntre bucǎtǎrie şi baie cu ligheanul plin de rufe ude, cicǎ ȋnmuiere, program normal, de-astea. „Nu mai zȃmbi fǎ la vecin, cǎ te sparg…”

– na, cum ȋţi stricǎ ziua arhitectura…

– sǎ nu uit: dintre umflǎturile ǎlea din stȃnga şi din dreapta uşii de acces una siigur e stȃlp structural. Ȋn dreptul lor pǎ peretele de la faţadǎ sunt ferestre. Sper sǎ mi se parǎ, cǎ dacǎ e ce cred mai bine cumperi apartamentul la pachet cu o asigurare babanǎ de viaţǎ. La primul cutremur te ȋngroapǎ fraierii cu sicriul plin ochi de bǎnet.

El nu e prea rǎu ca suprafeţe aşa, dar ȋţi stricǎ anturaju`, boss…

 

Ap tip B, Cotroceni Politehnica Residence:

NUINCA Cotro Poli 2 camere - 14958113_1266229910064488_1765272861_o

Ǎsta e la ani-luminǎ ȋn faţa ştrumfeniei de dinainte. Poţi sǎ-i zici casǎ. De lipsit ȋi lipsesc nişte metru de la ȋmbucǎtorie şi n-are nici spaţii de depozitare dedicate, cum ar trebui, dar are:

– vestibul, frate. Maare chestie cǎ e

– eticheta de decomandat. Adicǎ poci sǎ umbli fǎrǎ sǎ te freci de restul lumii din celulǎ

– ferestre mai normale, cǎ la precedentul era şi cam chioralǎ

Aşa mai vii de-acasǎ vreo 30%…

 

Publicat pe Case strȃmbe pe radar ȋn data de 8.11.2016

This Post Has 6 Comments

  1. Apartamentul din Cotroceni Politehnica Residence este OK, dar cladirea in care se afla cred ca nu este chiar OK, dat fiind faptul ca nu exista geamuri pe casa scarii si nici trapa in acoperis.

    Eu nu imi pot imagina cum s-ar putea trai intr-o cladire de 12 etaje, in care holurile si casa scarii nu vor putea beneficia de aerisire in mod direct.

    1. Mm, se poate trai chiar bine, dar conditia e ca igiena spatiilor comune sa fie fara de repros, iar aerisirea indirecta – prin grile cu tiraj, bla bla, sa fie intretinuta si sa mearga tot timpul. Vezi tu, locuire colectiva fara servicii conexe de intretinere nu merge. Oamenii produc mult gunoi si deranj, suntem fiinte greu de suportat.

    1. De fapt la link-ul indicat se afla planul parterului. In cazul fiecarui etaj exista doar scara interioara. Pe site nu este afisat planul pentru etajele 1-12.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back To Top