Skip to content

Apartament de 3 camere in Citta Residential Park

Bunicel, da` nu prea

Orientare S, S-E, deci lumină berechet. Din faţade înţeleg că ferestrele sunt pe înalt, ceea ce e un avantaj pe orientarea asta.

E decomandat, nici nu mă aşteptam altfel la pretenţiile ansamblului. Cool treaba cu dressingul de la intrarea în dormitorul mare, iar dormitorul mic e şi el în regulă.

Livingul e în ok, dar se trece prin el spre zona de noapte. Nu e bai foarte mare, depinde de fiecare, oricum puştiul va trece prin camera de zi când vrea pişu…

Bucătăria în regulă, dar nu poţi avea toată familia la masă în acelaşi timp, se va mânca doi câte doi. Jenant.

N-au nimerit-o cu mobilarea de la camera de zi, că n-o să stai cu două canapele de două locuri faţă în faţă degeaba. Să zicem că renunţi la una din ele. Ai uşa spre terasă fix în dreptul canapelei, şi n-ai mare spaţiu de manevră între ea şi uşă. Dacă pui canapeaua pe peretele celălalt ai zona cu TV-ul inundată de lumină vara cam zilnic după 12-1, ceea ce nu e problemă dacă ai televizor cu LED. Sunt tipicar, da, dar treci şi tu peste.

N-are spaţiu de depozitare dedicat, deci dacă eşti schioare n-ai unde ţine echipamentul, îţi închiriezi frumos la pârtie sau îl ţii la maică-ta, iar asta pe mine nu m-ar aranja… una peste alta, terasa aia face toţi banii dacă priveliştea iese ca în imagini. Zi piua, să şi iasă!

Publicat pe CSPR în data de 09.11.2017

This Post Has 0 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back To Top