Skip to content

Apartament bunicel la Dristor – 2 camere

@ R M

NUINCA - 2 cam Dristor - 16753857_1394057993959333_270561355_n

E bunicel pentru că îl cheamă Decomandat. E fratele lu` Confort şi al lu fata aia, Ergonomia. Era mai drăguţ dacă ţeava pe care intră omul nu era îndreptată către dormitor. La fel era mai bine şi dacă aveam spaţiu de depozitare mai multicel, că clasa de mijloc are mulţi chiloţi.

Dacă baia ţinea şi maşina de spălat în ea, ce bine era. 4,50mp trebuie să fie baia conform legii. Eu zic că se poate totuşi mânca şi în bucătărie.

Marfă ferestrele largi, bravo!

 

E destul de luabil.

 

Publicat pe CSPR în data de 23.02.2017

This Post Has One Comment

  1. Compartimentarea mi se pare buna, mult mai buna decat 75% din oferta de apartamente, mai ales la cele noi In primul rand s-au gandit sa rezerve un loc in hol pentru dressing, un aspect uitat de multi in ziua de azi. In baie pare sa fie loc lejer pentru o masina de spalat dupa usa, destul cat sa nu dai cu genunchii in ea cand stai pe WC. Sufrageria are loc suficient cat sa includa si o zona de luat masa, ceea ce compenseaza pentru bucataria mica. Per total, chiar ok. Evident ca mereu exista loc de mai mult. Mai multe spatii de depozitare, mai multe geamuri, mai putine colturi aiurea etc. In cazul asta, partile proaste sunt foarte putine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back To Top