skip to Main Content

Apartament 3 camere pe strada Chel-stop, pardon Ricinului

@ G A

NUINCA 3 cam ricinului

Chestia aici e cam pe logică de semidecomandare ciudăţică. Adică zona de noapte e ok, că mergi unde ai de mers fără să dai peste nimeni în chiloţi, holul e hol, camera cameră. La living e mai ciudată şmecheria: el cică are 28,5mp, dar dacă e să fim sinceri şi să scădem din el zona pe unde îşi marchează teritoriul bocancii ăia plini de zăpadă galbenă vezi că îţi rămâne mai puţin (ce am semnalizat eu acolo urât cu puncte roz). Nu e mic, tot rămâne destul, dar să ştim şi noi.

Încă ceva – baia copiilor nu poate include cadă de baie. Poate doar duş, că îmi arată cam scurtă acolo, iar uşa e fix la mijloc, na, ghinion Iliescu.

Cam asta ar fi. Ce e bine e că apartamentul e mare, că are 102mp. Dar ca să şi merite suta aia de mii de euro pe care ţi-i cer ar mai trebui investit puţin în ceva reamenajare a zonei de acces prin mobilier inteligent, ceva. Sincer, nici cu baia copiilor fără baie nu mă prea împac la cifra asta, dar ce zic eu e părere personală. E bine la numărul de metri pătraţi, dar tot mi se pare totuşi cam mare sacul de bani ca volum, poate greşesc.

Publicat pe CSPR in data de 16.01.2017

This Post Has 0 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back To Top