Skip to content

Apartament 3 camere in Vivenda Residence

@ D S:

Vivenda 3cam-tip3

 

 

Suprafeţele sunt toate ȋn regulǎ cf legii, cu o singurǎ excepţie: dormitorul care are sub 12.

Insist cǎ o adunare de suprafeţe corecte nu ȋnseamnǎ iertarea pǎcatelor dezvoltatorilor, cu toatǎ clemenţa de Post al Crǎciunului. Poţi avea camere cu suprafeţe bune, dar imposibil de mobilat (ȋnguste şi lungi), ȋntunecoase şi/ sau apartamente ciudate.

Cel de aici e puţin cam ciudat. De ce? Pǎi confortabil ȋnseamnǎ sǎ nu treci printr-o camerǎ ca sǎ ajungi ȋn alta, iar aici se ȋntȃmplǎ. Tangenţial, ce e drept: vezi de ex cum faci cu ajunsul la bucǎtǎrie – treci prin felia aia de camerǎ de zi care e şi circulaţie şi spaţiu de luat masa (sufragerie).

Din living foloseşti efectiv pǎtrǎţica aia umplutǎ cu canapeaua şi fotoliile simetrice. Da, ai 29 de mp de camerǎ de zi, dar ce folos, cǎ e mult loc de mers pe jos. Nu e foarte rǎu, dar te enerveazǎ oricum.

Dusul la dormitorul dinspre stȃnga se face ȋn zig-zag. Nu mai zic cǎ dacǎ cuplul regal se grǎbeşte ȋşi vor freca omoplaţii unul de ai celuilalt ȋncercȃnd sǎ se mişte ȋn pseudo-dressingul care e şi circulaţie. N-ai loc, deci stai subţire, fǎrǎ burţi sau alte alinturi cǎ rǎmȃneţi blocaţi… Mi se pare cǎ traseul se lungeşte aci inutil. Ǎsta e genul de apartament unde exclusivitatea unghiurilor drepte stricǎ – uite, de exemplu cum a ieşit bucǎtǎria: e latǎ cȃt o pistǎ de bicicletǎ cu chiuvetǎ. E unul dintre cazurile (mai rare) ȋn care lucrurile se pot rezolva cu unghiuri ascuţite.

Mno, aia e.

Publicat pe Case strȃmbe pe radar ȋn data de 12.12.2016

 

This Post Has 0 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back To Top