Skip to content

Apartament de 2 camere cam şleampăt in ansamblul denumit Exigent

@ V O

NUINCA 2 cam Exigent two - ap-19-2camere-tip-A

Avem apartament în Exigent Two. Daa, şi mie îmi place exigenţa, e ceva atât de cool. Mă spăl în fiecare dimineaţă cu periuţa mea de dinţi Wonderful Exigent made in China ai cărei peri de plastic îmi rămân înfipţi între dentină şi gingie. Şi folosesc pentru curăţenie soluţia universală pentru toate suprafeţele Exigent Shine care îmi distruge tot ce e email şi crom în bucătărie, dar nu dizolvă jegul… aţi prins ideea, că vă duce capul: e cam de porc să botezi Exigent un ansamblu rezidenţial unde găseşti living-uri care au suprafeţele mai mici cu 3mp decât exigenţa legală minimă. Şi cărora le mai şi ies muchii din pereţi prin cămăruţele ălea.

Nu că bucătăria ar fi vreo sfârâială, că şi acolo cam simţi că n-ar mai fi stricat ceva aer în plus.

Nu apreciez grozav nici că tot traficul din casă trece prin faţa uşii după care stă doamna epilată îmbrăcată doar cu un mileu transparent, e cam într-un fel. Vrei, nu vrei, odată şi odată un musafir tot nimereşte greşit.

Loc de depozitat mop şi schiu nu e, cred că e o casă pentru oameni care au lucruri puţine şi pe care nu-i frecventează lumea des. Tristuţ.

 

 

Publicat pe CSPR în data de 21.04.2017

This Post Has 0 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back To Top