Skip to content

Am apartament de 2 camere – am ales bine?

14625549_10210018813363266_810846331_o

@ I G

In formula asta din plan de bloc in constructie pot zice asta: e decomandat, asta e un +. Intri spre bucatarie – e bine pentru kilogramele de la piata pentru zona de gatit. Nu prea stai grozav cu spatiul de luat masa, ca din 2 metri latime scazi cam 60 cm blatul. Raman 1,40, adica pe langa masa treci, dar nu poate sta cineva cu spatele la blat, ca nu prea are loc. Stau doua persoane de o parte si de alta.

Dormitorul fata in fata cu baia, ok, iar spatiile sunt bune ca suprafete. Sper ca esti orientat spre S sau E cu ferestrele.

Taare bun era si un spatiu de depozitare, pentru mop, skateboard, schiuri, ceva…

Zici ca vrei sa muti peretele de la baie spre living. Ar fi de ajutor, livingul e mare, iar cu spatiul pe care il pierzi nu ai ce face. Intr-o baie mai mare intra chiar si o masina de spalat, iti dai seama ce tare… Oricum, nu uita ca daca muti peretele ala inainte sa se termine santierul se face mai simplu – nu te complici cu hartiile, ca daca vrei asta dupa ce te-ai mutat se lasa cu expertiza si documentatie. Sau reclamatie de la vecini si amenda. Eu zic sa te grabesti.

Publicat pe „Case strambe pe radar” in data de 14.10.2016

This Post Has One Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back To Top