Skip to content

COMPARATIE – 2 apartamente de 2 camere

@ A G

Apartament 1 (53,10mp):

NUINCA 2 cam 14536517_1066954200091055_193249268_o

Apartament 2 (51,00mp)

NUINCA 2 cam 14551083_1066956450090830_742788348_o

Ce parere aveti?

Hai sa le comparam pe 3 axe:

 • impartire (confort in utilizare si intimitate)
 • dimensiuni camere – corecte au ba?
 • alte puncte forte

Publicat pe „Case strambe pe radar” in 3.10.2016

This Post Has 4 Comments

 1. Hello,

  Apartamentul face parte din complexul Belvedere Residence, de pe strada Fabrica de Glucoza.
  Lucrarile vor incepe de luna aceasta si se vor contrui prima data doua blocuri, iar apoi restul pana la 13.
  Ati auzit ceva despre acest ansamblu sau despre dezvoltator?

  Multumesc!
  Andreea

 2. Spatii de depozitare, ioc. Masina de haine o poti pune in mijlocul livingului, s-a creat deja precedentul cu frigiderul!
  Primul parca e mai fain, ca are o baie in plus. Oaspetii cu a lor, tu cu a ta. Plus ca acolo poti baga ceva lucruri necesare: mop, matura, poate masina de haine, una micuta, ca de jumatate de incarcatura, daca nu te deranjeaza ca atunci cand stai pe buda esti cu picioarele in masina de spalat. Pe de alta parte, fiecare sa faca caca la el acasa si pipi din picioare.

  Primul are si ceva spatiu de depozitare langa bucatarie, daca e de folos, sa compenseze pentru faptul ca in dormitor iti tii hainele in geamantan, spre deosebire de al doilea care are un dressing.

  De intrat intri in zona de zi, la unul direct in bucatarie intra poti, baile primul sunt cu geam – foarte bine – la al doilea simti parfumul din baile celorlalti (Oust?)

  Mizerabile amandoua. Daca te apuca groaza de unde stai, ai loc pe balcon. Iarna mergi la mall!

 3. fac si eu un calcul, ca nu-mi cade mana : primul apartament ( pun si balcoanele) :
  2,5 (hol)+23.3(sufragerie)+5.6(balcon) +7.6 (bucatarie)+2.3 +3.3 (bai)+14,1 (dormitor) +4.2 (balcon) = 62.9 m2 deci…. wtf ??
  al doilea apartament :
  6.4 (hol….cica) + 20.1 ( sufragerie) +7.5 (bucatarie)+5.6(balcon) +4,1 (baie) +9.2 ( dormitor) + 3.7(dresing) = 56.6 m2 hmm… tot nu se pupa … mi se pare bataie de joc crunta de la inceput… crunta … nu mai comentez nimic! apartamentele sunt de kkt. nu traim intr-o tara unde are blocu spalatorie separata sa te duci frumos cu cosu de rufe, cu halatu pe tine, sa iti pui rufele la spalat si uscat la subsol sau pe bloc…. eu stiu… poate ai loc de masina de spalat pe bloc. si iti speli si parchetu /covoru/mocheta/gresia tot acolo… ca doar nu ai hol la intrare sa iti pui cuier si dulap de haine si incaltaminte… si ca sa revin la o vorba spusa de cineva intelept… a ..eu ! si sertaru de pungi ?????

 4. 1 e mai bun din mai multe puncte de vedere.
  1. Ca impartire, pentru ca primul are ceva ce se poate numi hol de acces. In al doilea, desi in lista e trecut ca hol, nu prea e, tehnic vorbind, un hol. Intri in casa direct pe parchetul al’ bun, si eventual cu ceva pantofi murdari, ca sa te iubeasca mama/sotia si mai mult. Spatiile la dormitor, living si bucatarie sunt toate mai mari la prima schita, iar in imaginea a doua suprafata dormitorului e sper o gluma, daca chiar vrei pat dublu, 9.20 mp vor fi o provocare interesanta.
  Tot la primul, draguta intentia de a pune doua bai, dar au ambele niste spatii atat de mici, ca abia ai loc sa te invarti in ele.
  2. Call me old fashioned, dar eu nu-s fanul bucatariilor deschise. Nu imi place felul in care au „desenat” masa pe langa bucataria open-space. Pozitia mesei, in ambele planuri, incurca o posibila separare a bucatariei de living, prin ceva perete de sticla, de exemplu. Felul in care sunt facute gemulete speciale pentru bucatarie e ceva de apreciat la dezvoltatorii contemporani, si tocmai de-aia parerea mea e ca ar fi pacat sa nu inchizi bucataria in ambele cazuri, si sa pui acolo o masa mai ingusta/bar, cu infinitul castig de a nu mai mirosi a ciorba din living.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back To Top