Skip to content

3 camere, semi-decomandat, în Confort Urban, Rahova. OK

 

La prima vedere, apartamentul pare că are un raport preţ/calitate OK. Cumperi metrul pătrat cu 900 EUR (sper că TVA-ul este inclus).

N-am fost niciodată un mare fan al rezolvărilor în regim de comandare, dar bănuiesc că e o chestie suportabilă (legal este): în fond, copilul este cel care va umple dormitorul mic, şi nu prea ar avea de ce să îl deranjeze să facă naveta spre baie prin living (cel puţin înainte de pubertate).

Camerele au suprafeţele şi proporţiile în regulă (în dormitorul mare ai loc să te mişti în jurul patului matrimonial, living ok). Aş face rocada între birou şi pat în dormitorul mic, că e cam greu să faci tema la scriere când lumina îţi cade pe spate în loc să o ai pe caiet (preferabil venind dinspre stânga).

Nu există spaţiu de depozitare dedicat, dar aveţi două băi (mopul se va ţine în baie la puşti, văd că acolo stă şi maşina de spălat rufe) şi dulapuri cât cuprinde în camere.

Holul de acces e larg, să ne bucurăm, căci vedem în plan bugetat spaţiu pentru cuier/dulăpior în toată regula, şi nu pentru un CUI, ca în alte părţi.

Îmi place că golul de la living e mare (ar fi fain dacă fereastra camerei de zi ar avea parapet foarte mic). E de apreciat şi că uşile la living au fost grupate astfel încât circulaţiile prin camera de zi (aşa rare cum sunt ele) ocupă un spaţiu minimal şi nu jenează desfăşurarea activităţilor.

Dacă planul a fost desenat cinstit după cel de arhitectură e bună şi bucătăria. E drept, n-ai cămară, dar ai locul mic de masă la care se stă lejer (la care va avea loc şi al treilea scăunel – cel puţin până în momentul când juniorul se apucă de K1 şi ajunge cât Rico Verhoeven).

Balconul decent de larg. Cred că un al doilea copil ar avea aici loc să se joace vara cu apă cu al vostru (dacă încă nu există, îl prezum acum a treia oară). Pentru joc pe tabletă n-au nevoie de balcon, se pot ţine în dulap.

O singură chestie: la bucătărie mi-ar fi plăcut şi o fereastră. Sigur, poţi deschide uşa când temperatura creşte înauntru, dar dacă afară plouă torenţial parcă preferi o fereastră oscilobatantă (prin asta vă întreb dacă tâmplăria are facilitatea asta la uşă).

Despre orientare nu mi-ai zis ce vream să aud: da, poate fi cu o faţă spre gară şi cu alta spre aeroport, dar pe mine mă doare de unde răsare Soarele…

Publicat pe CSPR în data de 15.04.2018

This Post Has 0 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back To Top