Skip to content

3 camere în Tomis Plus Rezidenţial

 

Cam aşa NU se rezolvă un apartament. De fapt, ca să fim sinceri până la capăt, problema a pornit de la gândirea planului de etaj al blocului: un apartament nu e ca o frunză căreia îi poate intra seva printr-o tijă care e departe de miez – la apartamentele de 2, 3 şi 4 camere intrarea e bine când se face pe la mijloc. Ca să nu ai parte, ca aici, de lungi tuneluri cu luminiţă la capăt (holul are 14mp, boss) şi de dormitoare cu băi rezolvate ca la hotel (dar mai prost, că sunt şi prea late, şi lipsite de fereastră). E ciudat să ai în apartament două ghene de instalaţii cu două ţevi de canalizare pline de fertilizator în loc de una singură. E ciudat să întri în dormitorul mare printr-un gârlici care iese din gârliciul de hol.

Nu se vede foarte bine, dar pare că în dormitorul puştilor ai doi stâlpi. Şi două paturi astfel poziţionate încât unul pare că blochează golul uşii (mi se pare?).

Abia acum m-am prins – luminiţa de la capătul tunelului nu e fereastră, e uşa de la bucătărie. Ciudat.

Ajungi la living după ce ai făcut marele slalom, iar acolo te bucuri: mamă, ce de terasă mi-a dat Dumnezeu!

Nu mă prind dacă se poate ieşi pe terasă din bucătărie şi dormitorul mic (mă gândesc că i-au dat spre ea uşă din living măcar).

Punctele cardinale: ok.

 

Analiză scurtă publicată pe CSPR în data de 12.07.2018. Pentru exemplu de analiză complexă intraţi aici: https://goo.gl/9Mjbi5

This Post Has One Comment

  1. Asta este apartament desenat in tabara de cercetasi. Cine gaseste primul livingul primeste un premiu. Viata fara harta e pustiu!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back To Top