Skip to content

3 camere in Premier Residence

@ N B

https://premierimobiliare.ro/ansambluri-rezidentiale-bucuresti/south-garden-splaiul-unirii/

Apartamentul are câteva chestii ok la prima vedere: ferestre largi la living (super luminos), bucătărie cu loc de luat masa cu proporţii normale, două băi, balcon, terasă. Suprafeţele sunt în regulă cu excepţia celei de la camera de zi care e o idee cam strâmtă – trebuia 18; să zicem că aş fi optat pentru o configurare a spaţiului uşor diferită aici.

Nu prea mă omor nici după configuraţia ansamblului: livingul, dormitorul mami&tati şi o budă se întâlnesc în acelaşi metru pătrat de hol. Pe aproape e şi uşa bucătăriei. Configuraţia e de vină: intri în casă şi vezi uşa plină de stickere de la dormitorul puştiului – şi afli ce gumă preferă. Dacă vrei să duci o plasă în bucătărie te înscrii pentru la stânga şi intri în sasul micuţ… E ciudat şi că baia mare stă lângă dormitorul lui Mucea, el are voie cu cadă, ăştelalţi mai bătrâni duşuri la varice.

Încă ceva: dacă se scurta dormitorul mare, plusul se putea adăuga spaţiului de depozitare de lângă intrare, ca să intre şi el în rândul lumii, că ai nevoie de 2,50mp.

Publicat pe CSPR în data de 01.09.2017

This Post Has One Comment

  1. Inversam dormitorul mic cu bucataria. Obtinem o bucatarie mai mare, iar pustiul primeste drept consolare pentru metri patrati lipsa, un balcon unde poate fuma fara sa il prinda parintii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back To Top