Skip to content

3 camere in Latin Residence de Bragadiru

NUINCA - 3 cam Bragadiru - RLVAP.19

Sa analizam acest apartament in ritm de Paso Doble. Tam, tadadam, tadadam, tadam-tam – intrii. Estipezonadenoapteee, maibine era pe cea de ziii, ta-dam tamtam!

Asculta asta in timp ce eu imi imaginez cum mergi la baie din matrimonial prin fata vecinei care a venit cu un borcan cu zacusca (legal, dar putin incomod). Slava D ca e decomandat:

Ai baie spre dreapta ta, nu prea-i maare, da`nu-i reaaaa. Tatam! Baia mare e spre stanga, zi mersi si lasa guraaa. Serios, e ok.

Nici camerele nu-s rele, insa una e cu belele: are-n ea belsug de stalpi, nu prea ai loc sa te cuulci! Adica n-ai unde pune il pat matrimoniale, Ole!

Bucatarie lunga cat o zi de post. Nici asta nu-i rau, dar n-are rost. Pentru ce activitate e spatiul ala care-si tine aerul lipit de fereastra bucatariei – acolo, in patratica aia, ce faci? Poate e zona de dat piruete nebuneste nevestei. C-asa e-n flamenco.

Livingul e adanc. Nu stiu unde sunt punctele cardinale, dar si daca ar fi spre S orientat, in adancime ajunge lumina greu… Ceea ce nu prea e o problema daca e spre S. E spre S?

Apreciez spatiile, nu s-au zgarcit. Ce bine era daca aveai spatii de depozitare (legea cere 2,50 min la 3 camere). Am zis OLE!

 

PS: Stiti de ce nu-i deloc flamenco apartamentul asta? Ca flamenco inseamna nu numai plete negre si sex-appeal, inseamna si energie cu control. Transpiratie, nu grasime. Totul e ca un angrenaj bine uns si functioneaza perfect ca parte a intregului, si asta-ti place sa vezi. Un dansator sleampat cu burta de Salam miroase a resurse irosite – cam ca o casa cu camere mari si fara debarale.

This Post Has 0 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back To Top