skip to Main Content

3 camere în Grand Park Residence – Cluj

 

Orientarea este bună pentru camera de zi, dar poate fi defavorabilă pentru dormitoare: vara pe seară prea mult soare.

Conformaţia apartamentului lasă de dorit: prea mulţi metri pătraţi de circulaţie în zig-zag (ba ocoleşti măsuţa, ba colţul de la debara), iar trecerea se face prin (sau prin raza vizuală a persoanelor din) living. Asta nu este decomandare, e semi.

Nu mă omor nici după faptul că tava cu ciorbe din bucătărie trebuie să treacă strada care duce la dormitoare.

Încă o treabă care scârţâie: deşi dormitorul mic (cel cu canapea, bănuiesc, extensibilă) are baia lui, baia dormitorulul matrimonial stă hăt-departe – ca să o poţi folosi trebuie să ieşi din cameră, să răspunzi la ce ţi s-a mormăit dinspre canapea, apoi să ocoleşti măsuţa cu copiii spoiţi cu ciocolată pe la gură care bat din lingură şi ţipă că au pierdut nu-ştiu ce jucărie. Toate astea în timp ce orbecăi după întrerupător dacă este zi, pentru că lumina naturală nu ajunge în holul dinspre intrare unde găseşti uşiţa de care ai nevoie.

Părţi bune:

– balconul este lung, ceea ce poate fi simpatic pentru cei mici; cei mari ar fi preferat cu siguranţă unul mai adânc, în care să poată sta pe un şezlong, ceva (şi care se spală mai uşor decât unul foarte lung)

– îmi place că poţi ieşi pe terasă direct din bucătărie, nu m-ar fi deranjat să poţi scoate şi o masă afară…

– există depozitări, ceea ce e un plus

 

P.S. Grosul hainelor vor sta în depozitarea de lângă locul de luat masa şi din holul de intrare, pentru că poziţia uşii de la dormitor nu permite poziţionarea unui dulap lung în stânga uşii de acces, în cameră. Ceea ce cred că incomodează oarecum.

 

Publicat pe radunegoita.ro în data de 22.06.2018 (analiză pe scurt, exemplu de analiză aprofundată AICI)

This Post Has 2 Comments

  1. Salutare! In Ap din Grand Park residence nu-mi place pt ca locul de luat masa este in imediata vecinatate a usii de la toaleta! Hai sa zicem ca dormitorul matrimonial s-ar putea schimba cu celalalt dormitor( cel care are canapea extensibila) si in felul acesta ar avea baie proprie..

    1. Corect, e neplacut, dar s-au sabotat singuri. Toata treaba se rezolva altfel daca nu incercau sa vanda metri patrati cu duiumul. Daca faceau rocada intre baie si hol si scurtau holul intrarea ar fi trebuit sa se faca din apartamentul vecin (cel de deasupra din planul mic) – ceea ce li l-ar fi micsorat pe celalalt. Totul porneste de la cum rezolva planul intregului etaj care depinde, la randul lui, de forma terenului si de celelalte cerinte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back To Top