Skip to content

3 camere in Gran Via ca un zambet frumos cu pauze

@ L A

Screenshot 2016-11-15 22.03.13

Mai demult Gran Via parcǎ avea apartamente mai corecte, dar vǎd cǎ criza aia din 2009 e ȋncǎ rea şi unii dezvoltatori se descurcǎ greu cu suprafeţele din legi.

Ce ȋnseamnǎ asta pentru tine:

– cǎ e un apartament configurat corect (cǎ e decomandat) are camere cam prea mici

– livingul de 15,79mp e conform cu mǎreţul standard de confort comunist din Coreea de Nord

– locul de luat masa (abil rezolvat ȋn balcon adesea la dezvoltatorul nostru) are loc de o masǎ, un scaun şi un cot zdrelit. N-ai unde sǎ pui patru adulţi la masa aia nici cu exorcist de la Mȃnǎstirea Frǎsinei

– copilul ar fi bine sǎ nu mǎnȃnce prea mult, cǎ are o camerǎ sub ǎia 12mp ceruţi de normele de igienǎ şi sǎnǎtate ȋn timp ce dormitorul babacilor stǎ bine la lux şi opulenţǎ cu ǎia 14,5mp. Glumesc, cǎ parte din metrii ǎia ies din faptul cǎ au avut grijǎ sǎ bage ȋn suprafaţa camerei o parte din hol

– copilul frustrat din camera micǎ n-are voie nici pe balcon, cǎ pe planul ǎsta cel puţin n-are uşǎ de acces acolo. „Cȃt stai ȋn casa mea, sǎ pui mȃna sǎ ocoleşti!…”

 

Ce sǎ zic, clasǎ…

 

Notǎ: apreciez totuşi cǎ are un spaţiu de depozitare acolo, lȃngǎ intrare. Şi ǎsta e mai mic decȃt cere legea (trebuie 2,50), dar puteau sǎ nu-l punǎ şi sǎ bage spaţiul ǎla ȋn suprafaţa livingului ca sǎ dea la metri.

 

Ȋncǎ ceva: legea statului ȋn care trǎim specificǎ cǎ ariile teraselor nu se includ ȋn aria utilǎ. Ceea ce scrie ȋn partea de jos a planului e o tentativǎ evidentǎ de praf ȋn ochi. Sau marketing la limita legii. Suprafaţa utilǎ adevǎratǎ este de 69,45mp, pentru cǎ doar atȃta utilizezi ȋn viaţa ta de zi cu zi – pe balcon nu dormi, mǎnȃnci sau te speli… da, aşa e, acolo poţi sǎ f&*%i, dar asta o poţi face şi pe bloc, şi aia nu bagǎ suprafaţa pǎturii de plajǎ transpirate ȋn aria utilǎ a apartamentului.

This Post Has 0 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back To Top