Skip to content

3 camere in bloc mic pe Povernei din categoria zbuciumisme

 

Povernei 3 camere bloc mic

@ S N

Peşterile ǎlea cu militanţi islamişti cu bǎrbi şi AK-47 cam tot aşa aratǎ ȋn plan. Allah e mare şi aşa vru El. Aici Allah l-a ȋncercat pe infidelul de arhitect cu un teren strȃmb, şi strȃmbǎ s-a fǎcut şi casa.

E mare şi comandat, teoretic ai un vestibul, dar practic tot intri direct ȋn camera mare. Şi strȃmbǎ. Nu prea ȋnţeleg treaba cu jbuţa aia din punctul de inflexiune de la living, pentru ce e, ţii acolo un frigider diform? Acolo e ceva ce n-am mai vǎzut – peretele ǎla aratǎ ȋn plan umflat, e ca şi cum ar fi ȋnghiţit pudelul proprietarului şi acum ȋl digerǎ.

Unghiurile care au mai mult sau mai puţin de 90° n-ar trebui folosite de arhitecţi cu trac sau Parkinson`s – te trezeşti cu camere cu geometrii de-ǎstea halucinogene greu de gestionat. Masa probabil o pui ȋn punctul de greutate al zonei de zi. Ca s-o vezi cu oameni ȋn jur cum intri, iar dacǎ ǎştia uitǎ şi vizorul de la uşǎ descoperit le poţi spiona limpǎielile ȋnainte sǎ suni.

Nu poţi folosi dormitorul ǎla matrimonial ca un om normal: patul ȋl poţi lipi doar de peretele cel lung fǎrǎ fereastrǎ. Adicǎ colţul lui va ȋmpunge pe oricine va vrea sǎ ȋl ocoleascǎ – ochiul ȋmi zice cǎ o sǎ-ţi fie greu sǎ intri la baie. Mobila mai bine fǎ-ţi-o pe comandǎ, altfel va ieşi cu vȃnǎtǎi.

Camera notatǎ cu 2 şi bǎile sunt ok, dar am un dubiu la baia cu 5 pe ea – de ce nu s-a ȋntrerupt balconul ȋn dreptul ei? Fereastra aia mare care poate fi cu geam sablat stǎtea bine şi fǎrǎ – cǎ mi-e greu sǎ cred cǎ au vrut sǎ te lase sǎ ieşi din baie direct pe balcon, ca-n fanteziile cu rapperi de California. Asta am vǎzut dupǎ ce m-am uitat pe plan. Dacǎ mǎ uit şi la poze vǎd cǎ ferestrele nici nu se mai vǎd la bǎi…

Vǎd cǎ cine a lucrat blocul s-a meremetisit sǎ scoatǎ volum gigea, dar s-a concentrat cam puţin la planuri… Aia e, nu-ntreba de ce.

Publicat pe Case strambe pe radar in data de 6.10.2016

This Post Has 0 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back To Top