Skip to content

3 camere greu de dibuit la 85.000 de euro

Imaginea e neclară, aşa că o luăm pe pipăite. Blocul pare vechi de anii `40 din plan, dar imaginile arată ceva de anii `80.

Ca să ştii dacă merită trebuie ştii câtă lume cazezi acolo pentru cei 85.000 de euro. Zic că ai două camere mari pe care (dacă ai convinge un expert structurist) dacă le uneşti obţii o zonă de zi pentru o familie mega-sociabilă. Am fost în blocuri vechi cu camere de zi mari, şi sunt o delectare (în ciuda riscului seismic la unele dintre ele, de care uiţi dacă stropeşti partida de tabinet cu gin). Oricum, cineva a uitat să deseneze o uşă undeva, pentru că în cea de-a doua cameră mare nu se poate intra după logica schiţei cadastrale. Am luat  în calcul şi că se poate să fie două apartamente, dar nu pui pereţi atât de subţiri între două apartamente. Ăla e perete, nu?

Altfel, zona de noapte şi bucătăria sunt ok, cam ciudată poziţia băii, era mai bine dacă nu era poziţionată atât de monumental în axul intrării. Cred că poţi considera că zona de zi e la intrarea în apartament, iar spre spatele holului ajungi la zona de noapte. E, dacă vrei, un fel de decomandare stângace, că ai un singur hol care îţi rezolvă toate plimbările.

Ce scrie pe cele două camere cu contact din camera de 23mp? Una pare debara, cealaltă balcon, deci nu e cameră, Ha!

Se poate remodela dacă îţi permite structura (asupra căreia nu vreau să mă pronunţ), dar asta te va costa timp, bani şi nervi.

Publicat pe CSPR în data de 12.12.2017

This Post Has 0 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back To Top