Skip to content

3 camere, Drumul Taberei, 135.000 euro

@ R M
Aici e

E draguta chestia cu terasa mare, vad ca poti sa cobori in curticica. Care ar face bine sa fie privata, altfel te poti trezi cu masturbatorul cartierului cu ochii lipiti de usile alea vitrate de la living intr-o seara.

Compartimentarea sufera – adica au lipit zona aia de dressing de peretele depozitarii de langa intrare. Puteau sa o lipeasca de peretele opus (al dormitorului). Pai si cum mai intri in dormitor? Retragi putin peretele de la baie catre interior si iti creezi un spatiu prin care poti ajunge la usa respectivului dormitor, care se poate muta pe peretele unde e dulapul ala lung din camera. Pai da, boss, da` ce mai ramane din baie? Ramane: renunti la a doua chiuveta, ca astia nu-s tampiti sa se tina de o mana cand se spala pe maini; dupa aia pui wc-ul pe un perete si chiuveta ramasa pe cel adiacent. Si uite asa, in loc sa treci prin fata usilor dormitoarelor in drum spre camera de zi ai doua trasee separate – un mini-sas pentru zona de noapte si un hol catre living. A propos, as sparge peretele dintre bucatarie si living. Nu zic asta des, dar aici bucataria are prea mult spatiu, iar livingul ar cam mai avea nevoie daca tot are in el si locul de luat masa – asta chiar ar optimiza folosirea spatiului interior, castigi senzatia de libertate, daca vrei.

Restul suprafetelor sunt ok, iar apartamentul are spatiu de depozitare dedicat, ceea ce e CEVA.

O singura chestie ar functiona ciudat in schema de recompartimentare pe care am povestit-o: faptul ca pustiul din dormitorul mic ar avea cam mult de mers spre baita lui cu tableta dupa el… poate ca asta l-ar face sa se mute dreq mai repede la el acasa – are deja 39 de ani, chiar daca pare tanar cu capul ala al lui mare, ca i-a ramas corpul mic de la tigarile incepute la 10 ani.

 

Nu prea e eftin…

 

Publicat pe CSPR în data de 30.06.2017

This Post Has 0 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back To Top