Skip to content

2 camere in Vernescu Residence. Cam aiurea

Untitled-1

 

Partial aiurea. Ca ai un vestibul in care te simti ca Gulliver in Liliput. Nu ca e mic, ca ai in fata usii doi metri intregi – la traseu e buba, ca tre` sa mergi la dreapta daca vrei in casa. Si apoi la stanga.

De acolo aventura te duce obligatoriu la zona de zi, ca asa e frumos la apartamentele de lux – sa treci prin sufragerie cu palaria in mana in drum spre buda. Bucataria e deschisa, convectia si compusii volatili de la ceapa prajita fac casa mai aromata. Daca ai vrea sa ii faci ceva perete glisant de inchidere iti va fi greu cu inchisul, ca ti se va opri in fereastra aia larga dinspre balcon.

Imi lipsesc o camara si un spatiu de depozitare. Si o bucata de living pe care parca as fura-o din balconul ala mare, ca eu de ex as prefera sa am unde sa ma alerg cu mucea decat sa am unde sa fumez.

PS: Locul de luat masa incape cam la limita in 222, ar fi fost bine putin mai mult, pt lejeritate…

Publicat pe „Case strambe pe radar” in data de 20.09.2016

This Post Has 3 Comments

  1. Un mic comentariu, care nu schimba fondul discutiei (apartamentul e cam prost!), ar fi ca o masa cu scaune pe ambele parti incape lejer in 2,20 m (vezi si Neufert, pag. 455 din editia in lb. engleza).

    1. Mea culpa, verificat – asa e. Ca sa iesi ai nevoie de 75, masa insist ca e bine sa fie macar 90-100 (pt incaput si salatiera, nu doar farfuria de ciorba). 100+150 = 250, deci suntem cam la limita. Am modificat textul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back To Top