Skip to content

2 camere in Transparent Residence. Cu POTENTIAL de faze romantice de Sf. Valentin

@ A M S

NUINCA 2 cam Transparent Res bl 2 ap 26

Pentru că te ştiu şi e şi Valentine`s Day te iau încet:

E ok casa ta cea nouă. O să-ţi încapă în ea hainele, cu condiţia să nu cumperi toată gama de la Hennes & Moritz. Dressing-ul e lărguţ, pare că vor avea loc în el şi ţoalele cu volănaşe pe care le păstrezi în husă pentru seri romanţioase sau nunţi / botezuri. Ălea pentru senzaţii de împlinire profundă pe 14 februarie, 1 Martie, 8 Martie, 1 Mai, care se poartă o dată la deceniu.

E si decomandat, deci mă bucur că ai ales să eviţi planuri cu kilometri aiurea şi/ sau situaţii ciudate, dar o sa te critic pentru partea dreaptă a casei. Pentru că deşi tot ce e la stânga intrării are dimensiuni corecte şi pare făcut din plin, ce stă la dreapta accesului e făcut cu economie. Ți-au muşcat 2mp din camera de zi, ţi-au muşcat puţin şi din baie (trebuia 4,50mp), iar bucătăria putea fi mai lărguţă. DAR e bine că până la urmă au renunţat la peretele de sticlă dintre camera de zi şi balcon. Ai câştigat spaţiu şi lumină, dar şi asta vine cu un preţ. Întrebarea de 1000 de euro: vecinii de dedesubt şi deasupra au şi ei balcoanele închise? Că dacă nu, înseamnă că vei simţi că te trage, şi fără o cafea înainte, vorba ăluia cu pancarta. Ideal ar fi să fie măcar vecinii de pe verticală băgaţi în acelaşi tip de acvariu. În ceea ce a fost balcon o să fie mai rece oricum iarna, că sigur ai punte termică între rama termopanului şi planşeu, dar poţi face ceva: îţi poţi amenaja acolo un fel de zonă de iatac decadent cu covoare, perne şi narghilea. Care ar putea să şi dea bine (dacă intri în cazul Latură-Unghi-Latură la designul interior).

OK, Alina! Cred că ţi-ai luat genul de apartament unde-ţi va face plăcere să fi surprinsă de prietenul tău de Sf. Valentin cu o batistă cu cloroform… preferabil în partea stângă ;P

Încă ceva – unde e nordul?

Publicat pe CSPR în data de 14.02.2017

This Post Has One Comment

 1. Pai sa dam cu update zic:
  1. apartamentul e pe S-V
  2. baia e intr-adevar cam mica (am avut ceva probleme in a alege instalatiile sanitare potrivite, a.i. nici sa nu dau cu coatele, da’ nici sa zic „ma….de-atat am avut loc, da’ nu ma-ncanta”) – PS: compensarea suprafetei baii o face nisa din hol gandita si pregatita pentru montarea masinii de spalat (sic!)
  3. bucataria lunga si ingusta nu prea lasa loc de masa, dar daca tot am renuntat la balcon si am living de ~21mpu, locul de luat masa intra cu brio in living
  4. toate balcoanele au fost inchise la fel (deci si deasupra si dedesubt arata la fel), deci fosta zona balcon o sa fie la fel de calduroasa; + ca in toate balcoanele (chit ca au fost pastrate ca atare, chit ca s-a renuntat la ele), exista calorifer pe lungimea geamului mare. Deci n-ar trebui sa am probleme cu partea termica (despre care nu ma pot abtine sa nu mai fac nicte completari: izolatia exterioara e facuta cu vata bazaltica10 CM, fatada e ventilata, iar geamurile sunt termopan de tip duplex, cu tamplarie din aluminiu cu bariera termica)
  5. danke, schon pentru ajutor! De la tine am invatat la ce sa ma uit cand dau banii, a.i. cred ca am ales raportul calitate-pret cel mai bun pentru mine si necesitatile mele! Hugs!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back To Top