Skip to content

2 camere in Monaco Towers

2cam_mare
@D C L:
 
In apartamentul asta imi plac cateva lucruri, altele imi displac putin. E o casa decomandata elegant, miroase a mana de arhitect care n-a chiulit de la atelier in facultate, se vede. Imi place circulatia: daca desenezi traseele tale de la usa spre oriunde vrei tu in casa o sa iti iasa ceva care seamana cu un pomisor cu coroana simetrica. Asta e bine, ca daca veverita esti tu nu vei merge prea mult aiurea intre scorbura si ghinda. Are un sas mic langa intrare spre zona de noapte, iar baia e la indemana. Pe balcon poti ajunge de oriunde – e fain sa poti iesi din dormitor pe balcon iarna in papuci cu ceai in ceasca.
Nu ma omor dupa configuratia zonei de zi: incap in ea toate cele, dar livingul a fost putin stramtat ca sa faca loc blatului si pistei pe care te misti cand lucrezi la salata de boeuf pt Craciun. Inteleg ca e o camera in care poti face mai multe (TV, discutie in „acvariul” din balcon, etc), dar cred ca te-ai simti putin gatuit de mobilier acolo: ai si masa, scaune, fotolii, peretii-stramtoare de la balcon si fotoliile…
 
Poti compensa senzatia asta daca-ti faci mobilier modern traznet si locuiesti singur ca burlacul periculos… altfel, ma tem ca-ti va ramane mic cam rapid.

This Post Has 0 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back To Top