Skip to content

2 camere cu obiecte sanitare-pereche

Forma apartamentului îl face greu de configurat, dar asta e problema cui s-a gândit să deseneze un bloc frumos pe dinafară. E sigur însă că avem de-a face cu un apartament cu intrare printr-o zonă de noapte cu o baie foarte mare, dar sucită. Zona principală putea să dea senzaţia de spaţiu deschis , dar “muşcătura” balconului din spaţiul dintre bucătărie şi living îl transformă în două camere care nu sunt separate cu pereţi. Să nu uit – cu excepţia băii, totul este mai mic decât ar trebui să fie, dar totul pare mai mare când renunţi la compartimentări. Suceniile sunt regula oarecum – perete teşit la dormitor, baie cu duş după colţ, circulaţie către bucătărie se face cu ocoliri. Revenind la baie, cada duşului se va face pe comandă – nu ai cum să găseşti în comerţ aşa ceva pe dimensiunile care îţi trebuie. Lucru valabil şi pentru mobila din dormitorul mare – ori iei ce găseşti în Ikea, ori îţi comanzi ceva cu unghi, ca să nu îţi rămână colţuri neumplute.

Ce nu va merge:

  • să ai un vestibul decent unde se mişcă simultan două persoane
  • partea cu respiratul de aer care să nu miroasă a ouă ochiuri
  • să foloseşti toată suprafaţa balconului de lângă bucătărie: în colţuri poţi depozita ghivece de flori, dar de mişcat te poţi mişca doar pe zona centrală. Nici pomeneală de mâncat afară comod

În ciuda minusurilor, e un apartament destul de funcţional (în fond, vor sta în el două persoane maxim) care putea fi mult mai bun. Chiar şi aşa, nu mă prind de ce are două WC-uri alăturate. Cât de îndragostit să fii încât să nu dai drumul mâinii iubitei nici când te aşezi pe tron?…

 

Analiză schematică publicată pe CSPR în data de 04.09.2018. Pentru mostra de analiză complexă intraţi aici.

 

#disconfortresidence #rezidenţiale #agenţieimobiliară #apartament #2camere #solaris

This Post Has 2 Comments

  1. O fi vrut acolo in baie sa aiba bidet. E cateodata util manca-l-ar tata. Legat de mobilierul cu forme ciudate nu mi se pare ca mai e neaparat o problema , sunt totusi multi neni care au lucrat pe la diverse fabrici de mobila, care fac chestii cu proiect pe care ti l arata cum l-au gandit, si care au cateodata preturi chiar bune. Un coleg arhitect de interior colabora cu un adevarat profesionist care cand a avut o eroare de 2 mm a luat piesa acasa a refacut-o perfect in asa fel incat aluneca in spatiul in care trebuia sa intre. Singura problema e ca na… e un mester, dureaza mai mult pana iti face chestia perfecta pe care o visezi tu , nu o iei doar din magazin, scoti surubelnita si e deja raftul pe perete fara sa il atingi.
    Sunt de acord ca accesul in apartament e tristut si putea fi rezolvat altfel intrand pe directia de urcare a scarii, cu un vestibul mic cu un cuier de perete ca sa nu iti lasi pantofii in fata usii de la dormitor insa se pierdea niste open space cu aroma de ochiuri ( nu sunt de acord cu bucataria deschisa) si nu mai iesea feng shui-ul cu mega spatiu de lafaiala la ps4 pe canapea in fata marelui televizor.

    1. L-am pedepsit ca l-a desenat ca pe wc, recunosc. Cat despre astia care fac custom de acord – sunt, intr-adevar, unii cu stea in frunte si e o placere sa lucrezi cu ei. Ceea ce inseamna sa ai noroc sa dai de ei cand ai nevoie si sa iti permiti calitatea pe care ti-o ofera.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back To Top