Skip to content

De pe pagina Case Strâmbe pe Radar poţi afla noţiunile generale despre locuinţa pe care o vrei: suprafeţe, dimensionări, utilitate, luminare, ş.a.m.d.. Din păcate, nu toate planurile sunt la fel de uşor de interpretat – uneori ai nevoie de experienţa arhitectului, oricât de bune ar fi leacurile date de Dr. Net.

Aici poţi afla despre ceea ce nu se observă la prima vedere (clic să vezi exemplul): vrei o locuinţă bună, nu una care are doar cifrele corecte.

Primeşti informaţia structurată accesibil ca PLUSURI şi MINUSURI (un fel de analiză SWOT) cu explicitare textuală şi grafică, dacă este cazul. Clic aici pentru exemplu.

Bonus: afli CE SE POATE OPTIMIZA în apartamentul pe care ţi-l permiţi şi în ce condiţii. Clic aici pentru exemplu.

Dacă te putem ajuta, foloseşte formularul de dedesubt pentru a încărca datele pe care le ai (neapărat plan/planuri, ajută dacă ai şi alte informaţii – site dezvoltator, cadastru, etc).

Notă: în prima rubrică a formularului completează litera pachetului ( pachetul b, de ex.)

 

FORMULAR CLIENT:

  Cu ce vă putem ajuta (de ex. SOLICITARE EVALUARE APARTAMENT)

  Adresa locuinţei de analizat*:

  Încarcă fişierele relevante pentru evaluare**


  *Toate datele pe care le împărtăşiţi cu noi reprezintă contribuţia dvs. la construirea unei comunităţi puternice şi mai bine informate care îşi poate apăra drepturile. Numele dumneavoastră nu va fi niciodată asociat cu informaţia, iar confidenţialitatea transmisiei de informaţii va fi păstrată.

  **Planul (planurile) sunt indispensabile. Fără ele serviciul nu poate fi prestat. Orice solicitare de prestare a serviciului ce nu conţine un plan lizibil va fi ignorată. Dacă aveţi planuri cotate, adăugaţi-le. Mulţumim!

  ***Tariful pentru serviciul de evaluare a arhitecturii unei singure locuinţe este de 99 €. (echivalentul în monedă românească la curs BNR). Serviciul se va presta în termen de maxim o săptămână de la momentul obţinerii dovezii plăţii.

   

   

  Plata în valoare de 99€ (curs BNR) se face în cont în timp util pentru a putea fi verificată. Contractarea serviciului implică acceptarea condiţiilor specificate AICI (click pentru termeni şi condiţii). Mulţumesc!

   

  IBAN Beneficiar: RO85INGB0000999907102691
  Moneda: RON
  Nume Beneficiar: PRE DOM DESIGN SRL
  Banca Beneficiar: ING Bank Bucuresti Centrala
  Cod SWIFT: INGBROBU

  QR Code:

  Back To Top