skip to Main Content

Pentru a-ţi oferi informaţiile complete despre starea blocului avem nevoie de colaboratori din domenii conexe (experţi strucurişti, diriginţi de şantier, etc.). În funcţie de timpi,  onorarii şi disponibilitate, tariful poate varia.

Partea bună este că ai acces, pentru prima dată, la un instrument care te poate ajuta să fii sigur că toate riscurile sunt controlate* în caz de defecţiuni sau accidente previzibile sau imprevizibile (incendiu, cutremur, ş.a.m.d.). Ce conţine pachetul:

– deplasare la faţa locului pentru inspecţie vizuală a calităţii rezolvărilor de arhitectură, finisaje, precum şi concordanţa cu proiectul avizat**

evaluare a proiectului tehnic aprobat: calitatea rezolvărilor se va verifica de către specialişti atestaţi (dublare a verificărilor efectuate în teorie de către organismele statului). Partea de arhitectură va fi verificată de un verificator atestat pe arhitectură, cea de rezistenţă structurală se va verifica, de asemenea, de către un specialist atestat; oferim, dacă se doreşte, şi avizul unui inginer de instalaţii

evaluarea cărţii construcţiei împreună cu procesele verbale de la lucrările ascunse (de ex. armări) se va face de către un diriginte de şantier autorizat

Pe scurt, evaluăm cum arată/funcţionează construcţia, calitatea proiectului ce a stat la baza ei şi cât de fidel a fost aplicat proiectul pe şantier, pentru a evita surprizele.

Concluziile se vor consemna sub forma unui raport scris ce va intra în posesia beneficiarului la finalul evaluărilor.

*          Prin respectarea normelor în vigoare

**        Verificarea documentaţiei se va desfăşura doar cu acceptul dezvoltatorului. Legea impune ca documentaţiile de tip “cartea construcţiei” să fie completate când apar modificări, sau reparaţii. Totodată, cumpărătorii potenţiali au dreptul să o consulte.

 

Dacă te putem ajuta, foloseşte formularul de dedesubt pentru a încărca datele pe care le ai (neapărat plan/planuri, ajută dacă ai şi alte informaţii – site dezvoltator, cadastru, etc).

Notă 1: dacă dezvoltatorul / vânzătorul proprietăţii nu cooperează, serviciul nu se poate presta.

Notă 2: tariful se va stabili cu colaboratorii, iar cuantumul sumei de achitat se va transmite clientului. Serviciul se va presta după achitarea tarifului.

Notă 3: în prima rubrică a formularului completează litera pachetului ( pachetul d, de ex.)

 

FORMULAR CLIENT:

    Cu ce vă putem ajuta (de ex. SOLICITARE EVALUARE APARTAMENT)





    Adresa locuinţei de analizat*:





    Încarcă fişierele relevante pentru evaluare**






    *Toate datele pe care le împărtăşiţi cu noi reprezintă contribuţia dvs. la construirea unei comunităţi puternice şi mai bine informate care îşi poate apăra drepturile. Numele dumneavoastră nu va fi niciodată asociat cu informaţia, iar confidenţialitatea transmisiei de informaţii va fi păstrată.

    **Planul (planurile) sunt indispensabile. Fără ele serviciul nu poate fi prestat. Orice solicitare de prestare a serviciului ce nu conţine un plan lizibil va fi ignorată. Dacă aveţi planuri cotate, adăugaţi-le. Mulţumim!

    ***Tariful pentru serviciul de evaluare a arhitecturii unei singure locuinţe cel stabilit de comun acord. (echivalentul în monedă românească la curs BNR). Serviciul se va presta în termen de maxim o săptămână de la momentul obţinerii dovezii plăţii.

    Plata se face în contul în timp util pentru a putea fi verificată. Contractarea serviciului implică acceptarea condiţiilor specificate AICI (click pentru termeni şi condiţii). Mulţumesc!

     

    IBAN Beneficiar: RO85INGB0000999907102691
    Moneda: RON
    Nume Beneficiar: PRE DOM DESIGN SRL
    Banca Beneficiar: ING Bank Bucuresti Centrala
    Cod SWIFT: INGBROBU

    QR Code:

    Back To Top