skip to Main Content

Apartament 2 camere – 67.500 de euro

Lao Tzu a zis că decât să ocoleşti o baie e mai bine să n-o ocoleşti. A avut dreptate: dacă la apartamentul de aici ai intra direct prin maşina de spălat ţi-ar fi mult mai uşor să ajungi unde ai nevoie – adică ori la camera de zi pe care o zăreşti în faţă, ori în dormitorul care are uşa la dreapta ta. Baia ar fi la stânga, lipită de peretele bucătăriei, că oricum n-are fereastră şi nu pierde nimic dacă o muţi. Singura chestie ar fi să rămână suficient de îngustă încât să ai unde pune uşa bucătăriei.

Altfel, dacă e cum mi se pare (orientare E), e ok, vezi soarele dimineaţa din living, şi amiaza din dormitor. Normal că era mai bine fix invers, dar măcar nu te uiţi spre Steaua Polară.

Înca ceva, dacă proiectantul nu lipea uşa de la intrare de peretele din stânga, încăpea pe perete ăla un spaţiu de ţinut chestii (dulap înzidit sau doar dulap). N-ai spaţiul ăla de depozitare  şi rişti să ocoleşti aiurea pereţi prin casă zilnic, iar livingul ăla n-are 21 mp nici dacă mă pici cu ceară – living e doar pătrăţica unde încap canapeaua, TV-ul şi locul de luat masa mininon. Restul e doar hol, boss!

Încă ceva – am obosit să tot zic asta: în lege NU EXISTĂ termenul de “suprafaţă utilă totală”, există doar suprafaţa utilă care NU cuprinde suprafaţa balconului. Ceea ce înseamnă că aici suprafaţa are 51,30mp.

 

Publicat pe CSPR în data de 26.06.2018. Pentru mostra de analiză complexă intraţi aici.

This Post Has 0 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back To Top